Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Online website templates

Followers

Wednesday, 5 September 2012

NaK UpDaTe TaPi....

Aduh...sedih betul kalau aku bukak blog sendiri. 
Asyik2 entry myviku excident, aku tengok pun jemu...
apalagi kalau orang lain yang tengok. 
Hmmmm myvi tu pun dah lama sihat, 
2 hari je kat bengkel. 
Okla, bebalik cite asal aku nape blog terbiar. 
Bak kata doktor ni penyakit buatan orang, 
memang susah nak hilangkan...nanti dia baik sendiri. Huhuhu tuan empunya blog mabuk...xde mood dan malas sangat nak buat semua keje termasukla update blog ni. Alhamdulillah...sekarang dah ok sikit cuma belum ada selera makan. Yang hairan bin ajaib nya pulak aku ni kalau makan kat kedai @ beraya umah orang selera la sikit...
lagi2 kalau ada kawan borak2. Kat umah??? 
Hmmm aku x selera makan. 
Aku mabuk sepanjang bulan puasa, ni la pengalaman pahit dan manis yang aku tunggu2 selama ni. 
Walaupun perit tapi aku tetap bersyukur sebab aku dapat menjalankan ibadah puasa. 
Niat dihati nak puasa penuh tapi apakan daya....
2 hari aku ponteng sebab dah x larat sangat. 
Pastu dalam masa yang sama aku ulang alik pegi klinik buat buku merah.
Gambar ehsan google, aku malas nak snap dan upload gambar sendiri.
kat buku merah aku pun dapat stiker hijau sebab berat badan aku x cukup :'(
Sepanjang bulan puasa perut aku x boleh terima makanan langsung....selera makan memang xde. 
Aku lalu minum air buah @ abc ngan makan buah. 
Tapi lepas buka semua makanan tu keluar balik. 
Kalau dah muntah, lagi xde selera makan. 
So, aku memang terbaring je....pastu aku tak sahur. 
Pernah cuba untuk sahur tapi keluar jugak. 
Aku tetap pegi keje tapi baring je....xde tenaga, 
otak pun malas nak pikir ape2. Alhamdulillah bos faham....kebetulan kat opis ni 
bulan puasa xde ape2 program. 
Tapi sepanjang mabuk ni yang paling best kat umah aku memang dilayan macam seorang puteri. Nak ape je mesti dapat. Pastu x payah buat semua keje umah. Semua urusan kain baju, pinggan mangkuk, 
masak memasak suami yang urus. 
Kalau macam ni, aku nak peknen tiap tahun lahhhh. hehehe


No comments:

Post a comment