Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Online website templates

Followers

Thursday, 7 June 2012

RaWaTaN InGiN ZuRiAt PaRt 4

Hrmmm banyak betul part entry aku nih...ntah sape la yang nak baca. Huhu
Hari ni app untuk folikel tracking hari kedua belas.
Pukul 6.25 pg kami gerak dari rumah, mata masih ngantuk lagi...

Gelap lagi...
 Aku tak de masalah...boleh membuta dalam keta. Sian suami aku yang drive, 
menahan ngantuk macam mr. bean kahkahkah
Alhamdulillah...pukul 8.15 pg dah sampai, dah terang pun :)

No giliran aku....huh jauh lagi tu :(
Dalam setengah jam baru no aku dipanggil...
Pastu terus ke kaunter A (O & G), ramai betul ibu mengandung buat check up...
sampai tak cukup kerusi. Dalam hati, tua la muka aku kat sini tunggu dr panggil.  
Setengah jam gak aku tunggu...nurse panggil untuk amik berat badan dan tekanan darah.
Kebetulan dr terus panggil aku untuk FT. Huhhhh lega...tak sangka cepat pulak aku dipanggil.
Alhamdulillah...rezeki, sian..ibu2 mengandung penat menunggu. tak dapat den nak tolong. hehehe

Hasil scan tadi, telo aku ada satu je yang besar belah kanan. Tapi tak boleh buat iui, hari subur jatuh hari sabtu ahad. So, dr suruh cuba natural dulu. Kena tunggu next cycle. 
tak pela, nak buat macam mana kan...usaha tetap usaha. 
Mak mertua pulak sekarang kat tanah suci mengerjakan umrah. Moga2 berkat doa dia kat sana...Allah makbulkan. Amin...




5 comments:

  1. Amin, amin, amin ya rabbal a'lamin

    ReplyDelete
  2. Love ur postitive attitude.. Insya-Allah kalau ada rezeki kali ni :-)

    ReplyDelete
  3. amin...tq mrs sweet & k.zefa :)

    ReplyDelete
  4. Ya Allah...Teguhnya kesabaran awk.. seriuss..!
    btw, ape kesudahan kisah ni...???
    Dah cm addicted to the series plak. huhuu

    ReplyDelete
  5. Amin..Saya doakan akak dan suami mendapat cahaya mata..Doakan saya juga yer..

    ReplyDelete