Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Online website templates

Followers

Friday, 29 June 2012

BeStNya MeeTiNg

Hrmmmmm sebenarnya aku tak suka meeting....bosan, kena dengar je....pastu ngantuk. Tapi yang best kalau meeting ni mesti ada makan. Betul tak??? 
Selalunya aku meeting kat opis je tapi kali ni aku kena pegi Shah Alam la pulak. 

Dah arahan kan....kena pegi, tak de alasan :-)

SENTUH JAIS, heee aku rasa unik
nama seminar ni :)
Opssss korang perasan tak??? Ada typing error, huhu biasala diorang tak perasan kot...
Pukul 7.00 pagi pemandu amik aku  kat rumah, pastu amik bos pulak. Kitorang berenti sarapan kat kuala selangor, makan dulu...nanti meeting ada yang pengsan la pulak. hihihi

Kitorang sampai pukul 9.10 pagi, awal la sangat....ngeeee
meeting lambat lagi mula, aku duduk sorang2 kat bilik ni, huh bosan...dahla meeting ni aku je sorang pompuan. Ermmmm jadi penyeri la katakan. Ececehhhh perasan...
Sepanjang meeting aku macam kena parkinson dah, naik beku....sejuk tak boleh tahan...menggigil, tapi aku cover cun sikit. kahkahkah 

Ingatkan meeting ni sampai tengahari, rupa2nya pukul 11.30 pagi dah bersurai. Memang best, tapi tak boleh balik terus sebab lepas ni diorang ada urusan lain, kena tunggu pengurus sampai pukul 2.30 petang untuk tandatangan pastu nak bawak dokumen tu ke bendahari negeri selangor. Aduh mesti lambat urusan2 ni, pastu yang laki2 ni pegi semayang jumaat. Takkan aku nak membontot laki2 orang ni kan... 

Aku cadang nak tido je kat surau jais ni tapi bila aku masuk je...mak aiiiiii beku aku!!!!! Sejuk jugak kat sini....Aku pun mula la dok pikir2 kat mana aku nak merehatkan minda lepas meeting ni...
Aku pun terus call pemandu mintak dia tolong hantarkan aku pegi......jeng....jeng...jeng

Dah lama tak cuci mata....sorang2 je aku meronda :)

Pegi sini pulak...huhuhu bahagia sungguh hari ni dapat berjimba2. kihkihkih

Gambar kurang cantik sebab malu2 nak snap gambar :(
Macam nak raya dah...banyak betul baju cantik2, ikutkan hati nak beli tapi bila teringat baju raya aku dah 8 pasang, aku tahankan je duit ni kuar dari wallet. hehehe
Tengah syok aku dok cuci2 mata, tiba2 aku terlanggar sesuatu.....aku pun tegerak hari nak menoleh ke belakang rupa2nya.....
uwaaaaa tumit aku tecabut daaaa, aku pun kutipla tumit tu. tak taula kalau ada orang yang perasan, tapi aku buat tak tau je. hihihi kalau ingat balik, gelak sorang2 aku...
Aku terus repair kasut ni, nasib baik ok...kalau tak, kena beli kasut baru ni...heeeee 
Haaaa apa lagi, boleh sambung cuci mata, tapi jalan kena sopan sikit...takut tecabut lagi tumitnya..
Lokasi seterusnya, opkosla kan.....deco2
rasa sungguh tenang masuk kat romantika ni...walaupun tak beli apa2.
Dah puas cuci mata, perut pun dah nyanyi2
mintak diisi...ni tempat favorite aku...tom yam dia sedapppp
Menu dah siap pakej, hehehe aku promote ni tak dapat apa2 komisen yer...saje berkongsi citarasa...
Yum yum....nasi putih ngan tom yam campur. Hrmmmm jangan ade yang terliur tau....
Erkkkkkkk alhamdulillah kenyang....
Dah kenyang, sambung lagi cuci mata....
tengah sale tuuuu cantik2....
Alamak....tepon aku bebunyi la pulak, ni mesti diorang dah settle urusan. Hehehe dah tak ingat nak balik????
Kena tinggal nanti baru tau. 
kihkihkih tak puas lagi ke jah oiiii, 4 jam kat sini....
Time kasih ye bos bagi lampu hijau....sementara tunggu urusan selesai. Yang penting aku dah hadir meeting dan lepas ni bersedialah untuk membuat persiapan seminar :D


1 comment: