Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Online website templates

Followers

Monday, 16 December 2013

DeKo DaPuR


Assalamualaikum...

sejak berjinak2 dengan mengumpul tupperware...mood mendeko pun muncul setelah sekian lama tinggalkan bidang ni...last aku gigih deko rumah tahun 2011. lepas tu memang tak usik langsung dekorasi rumah cuma maintain mengemas je.

deko dapur masih dalam kedudukan yang sama cuma aku tambah stiker dapur je. Murah je stiker ni...rm 5.00 tapi design bunga tu membuatkan aku jatuh hati...hihi

Sila abaikan barang2 segala mak nenek dalam microwave tu...dah tak de tempat nak letak....huhu belasah jelah....
tempat fresh eggs n bread tu bakal digantikan dengan bekas bawang tupperware yang aku tengah oder online. lepas ni dah tak de tempat nak letak 2 barang tu....nampaknya aku kena lelong barang2 hiasan untuk bagi ruang pada ahli baru....
ada sapa2 berminat ke??? hehe biasanya aku lelong dalam group pesbuk. raya tahun lepas banyak barang hiasan yang dah selamat dilelong termasukla langsir satu rumah. lepas tu boleh la tukar yang baru....tak de istilah membazir okayyyy :D


4 comments:

  1. Iza...nak tanya, berapa nak jual bekas telur dan bekas simpan roti tu? Sangat menarik la...boleh emel pada Yani berapa harga nak jual di sini ( anida_yin[at]yahoo.com )

    ReplyDelete
  2. alamakkk...hehe ok yani nanti kite email yer...

    ReplyDelete
  3. Salam akak..bekas teloq tu ada lg ka? Emel saya kak aliafarhansaid@gmail.com

    ReplyDelete
  4. w'salam alia...sori dah sold kat batik pink...heheh

    ReplyDelete