Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Online website templates

Followers

Thursday, 31 January 2013

PrOpS PrEgNaNCy PhOto ShOOt Part 2

Hari ni baru hari ketiga kat hospital, dah rasa kebosanan yang amat sangat. Tapi syukur, aku ada bawak laptop dengan line intenet sendiri. Wi fi kat wad ni patient tak dibenarkan guna...mungkin diorang ada sebab kenapa tak boleh guna kot...

Seperti yang dijanjikan entry yang lepas aku nak kongsikan props pregnancy photo shoot yang seterusnya. Jom kita tengok gambar2 yang ada, sebenarnya banyak lagi gambarnya tapi aku tak sempat copy dari fotografer sebab dah kena masuk wad :'(

tq yana...dia la yang tolong buatkan props ni :D

gambar dengan scan baby 

Huhu fokus kat perut...ni semua kawan2 yang tolong posingkan

pinjam bear yana dengan kasut uni

haaaaa k.zura ni cooming soon, tahun depan dia pulak. hihihi
ni la, kengkawan yang spoting...sanggup balik lambat untuk jadi model props. Tq semua :D 
Rindu dengan kengkawan opis...makan sama2, borak2...hepi je. Kat sini bosan tapi nasib baik kitorang masih boleh wassap. Terhibur gak hati ni :P  

2 comments:

  1. Jgn sedih2.. rindu akak jugakkk. rindu nk dgr krohaiza bsembang !!

    ReplyDelete