Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Ke Blog Saya

Online website templates

Followers

Thursday, 17 May 2012

MaSaLaH SeLeSaI

Alhamdulillah....setelah gigih betulkan keadaan 
blog aku ni, akhirnya selesai jugak.
Pening kepala aku dok godek2 setting 
ngan macam2 lagi.
Entry yang kekal (buah hati aku) aku cuba delete..
Aku ingat masalah selesai, tapi sia2 je..
Sedih betul...
Puas aku search dalam tenet macammana nak buat...tak selesai jugak.
Ada gak aku cuba contact orang yang ambik upah buat blog, tak selesai jugak.
Pastu aku ada email orang yang bagi tutorial pasal blog, tak selesai jugak.
Dan akhirnya...aku terjumpa blog cik tom, 
Dia komen dalam entry aku...bagi jalan penyelesaian.
Alhamdulillah selesai...terima kasih ye cik tom.
Aku tak reti nak link blog cik tom, maklumla....
baby lagi dalam dunia blog ni.
Tapi boleh tengok kat bloglist panglipur lara aku.
Macam2 info pasal blog..aku suka baca blog dia.
Lepas ni baru aku semangat nak update entry :D

2 comments: